Om Oss

Styret

LederHåvard Brustuen Runningen
NestlederGerd Mona Risheim
KassererIngrid Strind
SekretærRobert Strind
StyremedlemRune Mundhjeld
PolitiattestansvarligLeder, Nestleder
Styrets sammensetning 2014

Historie

Etter deltagelse på turneringen Otta Exel Open den 14. april 2007, med 16 spillere fra Lom, ble det i ettertid god oppslutting på trening, og interessen for etablering av klubb ble økende.
Ungdomsgjengen som i ca. 1 års tid hadde spilt innebandy i Steinfjoset i uorganisert regi, fikk mersmak og tok avgjørelsen om å danne klubb. Lom Innebandyklubb ble stiftet onsdag den 20. juni 2007. Lom IBK er med det selvstendig organisert under NIF sitt særforbund Norges Bandy Forbund.

Etterhvert som klubben ble mer lokalkjent, kom det stadig nye medlemmer og med treningstider i både Steinfjoset på Loar og Samfunnshuset i Grov har vi etter forholdene gode treningsmuligheter å tilby. Nå som en ny idrettshall med full banestørrelse står under oppreisning i Lom, ser vi store muligheter for både hjemmearena og et større treningstilbud.

Visjon, tilbud og kompetanse

Lom innebandyklubb ble etablert på grunnlag av kameratskap og sosial glede. Med det ønsker klubben å tilby et rimelig, sosial og gøy alternativ til gutter og jenter, kvinner og menn i Lom.

Klubben er like godt egnet for de som vil bedre og utvikle sine innebandy egenskaper, så vel som de som ønsker å være i en sosial og fysisk aktivitet.

Klubben idag

Idag er klubben godt etablert. Vi har stabilt og godt oppmøte på våre treninger. Alle som ønsker å delta kan møte opp på våre treninger. Vi har gode og erfarne spillere som ønsker å utveksle sin kunnskap og erfaring.

Vi har god tilgang på det siste innen utstyr og materiell, med vår sponsoravtale tilbyr vi rimelige køller og annet utstyr til en rimelig klubbpris.