Inviterer til Temakveld

Dato: Lørdag 15. mars 2014

Tid: Fra kl. 18:00

Sted: Fossheimskjellar’n

 

Vi inviterer alle medlemmer, deltagere og andre interesserte fra fjern og nær til en sosial temakveld hvor vi spiller av deler fra DVD-en «Innebandy». Dette er en norskprodusert DVD som inneholder alt om utstyr og regler, hvordan man kan øve og organisere trening i forhold til ballkontroll, pasning og mottak, skudd, målvakt, lek og småspill. Det er også noen historiske øyeblikk og klipp fra VM, NM, EL-innebandy og minirunder.

Vi spiller av det mest relevante for vår del fra filmen og tar eventuelt litt småprat, diskusjoner og tullprat innimellom. Vi spiller av det mest relevante for vår del fra filmen og tar eventuelt litt småprat, diskusjoner og tullprat innimellomVi vil også demonstrere hvordan man skifter kølleblad og grip, samt forklare viktige faktorer ved valg av kølle m.v.

Hensikten med denne kvelden er ikke å ta oss til noe høyere nivå, men å øke fokus på våre treninger. Vi vil gjerne at Hensikten med denne kvelden er ikke å ta oss til noe høyere nivå, men å øke fokus på våre treninger. Vi vil gjeralle som er med på våre treninger er godt oppdaterte på de aller mest elementære reglene, og har god nok spillforståelse til å kunne mestre idretten, og ha det gøy.

En slik kveld tror vi er både et godt sportslig tiltak og en grei sosial event for oss alle 🙂

Program

Dørene åpner kl.18:00. Filmen og det faglige starter ca. kl.18:30 og vil vare i 1,5 – 2 timer. Etter dette opplegget og bespisningen, håper vi alle blir med videre ut i de små nattetimer på kjellar’n! 🙂

Servering

Vi får servert pizza buffét med salat fra kl.18:00 – 20:30.

Pris

NOK 150,- for medlemmer (Lom Innebandyklubb), da delvis finansiert av klubben.

NOK 195,- for ikke-medlemmer.

Dette skal betales til Gerd Mona ved ankomst.

Påmelding

Bindende påmelding til Gerd Mona Risheim på mobil 917 333 72 innen 21.02.2014.

 

Vi må i hvert fall være 15 – 20 deltagere for at vi arrangert dette.

Alle påmeldte vil få beskjed på forhånd hvis arrangementet ikke skulle bli gjennomført.

Håper alle som har mulighet kommer! 🙂